Rejse

Vi sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet på Gouda alarmcentral. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp på rejsen - vi hjælper dig døgnet rundt, året rundt og i hele verden.

Ring til os på tlf.: +45 33 15 60 60 eller send en mail på: alarm@gouda.dk                        

Hjælp på et sprog, du forstår
Det giver tryghed for dig, at du altid kan komme i kontakt med en medarbejder der snakker lige netop dit sprog. Alarmcentralen ligger i København og består af danske medarbejdere, der tilsammen taler 20 forskellige sprog. Selvom de fleste rejsende klarer sig udmærket på engelsk, er det alligevel rarest at kunne forklare komplicerede sager på sit modersmål.
I alvorlige og længerevarende sager gør vi alt for, at det er den samme medarbejder, der hjælper dig under hele forløbet.

Internationalt netværk
Vi kender den verden, som du rejser i. Vores medarbejdere er rejsevante og sprogkyndige, og når vi har behov for lokal hjælp i det land eller område, du er i, trækker vi på vores verdensomspændende netværk og det netværk af alarmcentraler, som vi er en del af. 

Danske læger og sygeplejersker

Ud over vores medarbejdere på alarmcentralen, har vi tilknyttet danske læger, sygeplejersker og krisemedarbejdere, der står klar til at hente dig hjem, hvis det skulle blive nødvendigt. De der hjælper i dig kobles til din sag pr. telefon, så de kan rådgive dig og dine pårørende. Derudover er de i kontakt med den behandlende læge på stedet, så de på den måde kan kontrollere, at du får den rigtige behandling.

Gouda Rejseforsikring er tryghed verden rundt, året rundt og døgnet rundt.