Motorcykel

Forsikringen indeholder lovpligtig ansvarsforsikring og kasko, der dækker skader på din egen motorcykel, tyveri, brand med mere.

Ansvar

Den obligatoriske ansvarsforsikring dækker de skader, du måtte forvolde på en anden person eller anden persons ting, når du kører på motorcykel. En MC-forsikring uden kasko dækker ikke skader på din egen motorcykel, skader på udstyr eller på føreren af motorcyklen.

Kasko 

Vælger du både kasko og ansvarsdækning, får du også dækket din motorcykel ved tyveri, eller hvis der sker skader på din egen motorcykel. Derudover får du dækket retshjælp op til 75.000 kroner. 
Det kan derfor være en fordel at betale ekstra, for at have kaskoforsikring, især hvis motorcyklen har været dyr, eller du har gæld i den. Har du lånt penge til at finansiere købet, er det ofte et krav fra pengeinstituttet, at du tegner en kaskoforsikring.

Selvrisiko

Forsikringen tegnes med en selvrisiko, det vil sige et beløb, du selv skal betale, hvis der sker en skade.     

Betingelser for MC-forsikring

Du kan læse de fulde forsikringsbetingelser herunder. Det fremgår af din forsikringspolice, hvilke forsikringsbetingelser du har.

Motorcykel 1.1

HOG 1.1

Vil du have et tilbud på en ny forsikring?

Mondux ejes af Gjensidige Forsikring, der har sikret liv, helbred og værdier siden 1816. Ønsker du et tilbud, kan du derfor beregne din pris online eller bestille et tilbud direkte hos Gjensidige.